5G Революция: VIVACOM съчетава бързина и свобода в първия си 5G смартфон

Той отговаря на нуждите на всеки потребител

5G Революция: VIVACOM съчетава бързина и свобода в първия си 5G смартфон | StandartNews.com

Във време на непрекъснато развиващи се технологии и нарастващи изисквания на клиентите, Vivacom не само съумява да се адаптира към новите желания, но и ги предвижда и надминава. Компанията наскоро премахна ограниченията в скоростта на своите Unlimited пакети до края на октомври и също така представи своя първи 5G смартфон, който се вписва идеално в стратегията на Vivacom за иновациите, едновременно отговаряйки на нуждите на клиентите по най-добрия възможен начин.

„Направихме тази стъпка, за да дадем възможност на още по-голям брой хора да се възползват от предимствата и пълния потенциал на 5G мрежата и неограничените планове“, сподели Николай Андреев, изпълнителен директор на Vivacom.

Новият Vivacom 5G смартфон съчетава качество и достъпност. Благодарение на своите изключителни характеристики, стилен дизайн и достъпна цена, смартфонът отговаря на нуждите на всеки потребител. „Vivacom 5G смартфон притежава отлични характеристики. Дисплеят му е достатъчно голям, за да могат потребителите да работят през него, без да губят своя комфорт“, сподели Николай Андреев, изпълнителен директор на Vivacom, и допълни: „Въпреки това обаче, смартфонът не е предназначен само за възрастните – децата също ще го обикнат, защото процесорът му издържа всякакво натоварване“.

Устройството впечатлява и с 50-мегапикселовата си камера за снимки с високо качество, а пък селфи камерата му от 5 мегапиксела ще превърне всяка снимка с истински шедьовър. За да осигури максимално продължителна употреба, батерията на Vivacom 5G смартфон разполага с вградена система с изкуствен интелект, която оптимизира консумацията на енергия.

Освен това, смартфонът поддържа и NFC, което позволява лесни и безконтактни плащания с телефона, изключвайки необходимостта от пари в брой или карта. И за да са още по-доволни потребителите, Vivacom 5G смартфон идва с рядко срещаната 3-годишна гаранция, за която се знае, че много малко от смартфоните на пазара имат.

Вълнуващото предложение позволява на клиентите да закупят устройството на лизинг само за 1 лев на месец за първите 24 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited 300. 5G смартфонът на Vivacom съчетава всичко необходимо, с което да подари на потребителите едно незабравимо 5G изживяване.

„Благодарение на всички тези предимства, устройството се радва на изключително сериозен интерес, който надмина нашите очаквания“, споделя още Николай Андреев, изпълнителен директор на Vivacom.

Vivacom не спира да отговаря на нуждите на своите клиенти, като им предоставя всичко необходимо и прави технологията от пето поколение достъпна за все повече и повече хора. Интересът към Vivacom 5G смартфон надмина очакванията на компанията, което свидетелства за успешната стратегия на Vivacom за иновации и отговорност към клиентите.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай