Зеленски: Очевидно е кой стои зад смъртта на Навални

Украинският президент с първи думи по темата

Зеленски: Очевидно е кой стои зад смъртта на Навални | StandartNews.com

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че е „очевидно”, че Владимир Путин стои пряко зад смъртта на Алексей Навални. 

Първа версия за смъртта на Навални

Държавният глава на Украйна коментира, че руският президент не се интересува кой умира, стига позицията му начело на държавата да е сигурна.

Адвокатът на Навални проговори. Кога го е видял за последно

Руският президент Владимир Путин "се страхува от всякаква конкуренция" и разбира само от "насилие", заяви ръководителят на украинската президентска администрация Андрий Йермак след съобщението за смъртта в затвора на руския опозиционер Алексей Навални, предаде АФП.

Кремъл с първи думи за смъртта на Навални

"Путин е най-голямото зло, което се страхува от всякаква конкуренция. Животът на руснаците не означава нищо за него", написа той в Telegram. "Не може да има никакви преговори с него. Единственият език, който той разбира, е езикът на насилието", допълни Йермак, предаде БГНЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи