Захарова смрази Европа! Заплаши велика сила

Какво каза говорителката на Путин

Захарова смрази Европа! Заплаши велика сила | StandartNews.com

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова отправи плашещи думи към голяма европейска държава.

Руското външно министерство предупреди Париж, че ако френският президент Еманюел Макрон изпрати войски в Украйна, те ще станат легитимна мишена за руската армия, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Макрон предизвика противоречиви реакции през февруари, след като заяви, че не може да изключи възможността в бъдеще в Украйна да бъдат разположени френски сили.

"Характерно е, че самият Макрон обяснява тази реторика с желанието да се създаде някаква "стратегическа неопределеност" за Русия. Налага се да го разочароваме - на нас ситуацията ни изглежда повече от определена.

Ако в зоната на конфликта се появят французи, те неизбежно ще станат мишени за руските въоръжени сили. Париж вече разполага с доказателства за това", каза Захарова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
7 Коментара
123
преди 1 седмица

Война, не се харесва на никого и не е нормално явление, но непрекъсната намеса на Европа и Америка, дето не им е работа, ще увеличава продължителността и, а и те са водени от омразата си към Русия, не от любов към Украйна, едва ли има елементарно нормален човек , да не го вярва това положение.....

Откажи
Христо
преди 1 седмица

Абсолютно съм съгласен

Откажи
Torbalan
преди 1 седмица

Ами не познавам нормален човек който да обича Русия. Другите са или мазохисти или умствено обременени. Ние българите освен грабеж, тормоз и ограничаване на свободата ни от Русия друго не сме видели.

Откажи
Емо
преди 1 седмица

До Торбалан Що, сега при Урсула сте цъфнали? Ако беше така, защо статистиките и то на Европа сочат България на дъното на Евросъюза, във всяко отношение, след 35 години демокрация и 17 години еврочленство, простичко казано, българите сте с робска психика и трябва да сте роби винаги, преди на Русия, а сега двойно робство, на Европа и америкa....пълна трагедия по български

Откажи
Гошо
преди 1 седмица

Мааати, мръсна пияна фашистка мастия..

Откажи
Хаха
преди 1 седмица

Велика сила - Жабария? 😂 Тия, които и в двете големи войни ги учат първо какво значи "hende hoch". Торбалане, и тук ли се подвизаваш, кокиче на ционизма? 😂 Да не вземеш да гръмнеш от злоба?

Откажи