Вече е безумие! Как руска водеща се закани на Великобритания

Потресаващ разговор в руско студио

Вече е безумие! Как руска водеща се закани на Великобритания | StandartNews.com

Русия трябва да превърне Великобритания в марсианска пустиня. Това обяви в понеделник руският депутат Андрей Гурульов по време на участие в пропагандно предаване по руската държавна телевизия „Россия 1“, пише Клуб Z

„Байдън обяви, че ако Русия използва химическо или ядрено оръжие на територията на Украйна... слушате ли какви глупости говори? Той каза, че ще има сериозни последици, Русия ще се превърне в дори по-голям парий. Какво го кара да си мисли, че ние ще ударим Украйна с ядрено оръжие? Нали ще живеем в Украйна! Ние имаме достатъчно цели, „Рамщайн“ (американска военна база в Германия) е една от тях, но може да почака. Защо ни е да бомбардираме Украйна или Германия, като има Британия - коренът на злото?“, коментира Гурульов.

Към агресивната реторика се присъедини водещата Олга Скабеева. „Трябваше да го направим днес, всички най-добри хора са на погребението (на Елизабет II)“, посочи тя. „Прости ми, Господи“. 

Но се оказа, че Гурульов само загрява. „Да, когато Британия бъде превърната в марсианска пустиня, за кого ще активират Член 5 (от Северноатлантическия договор). Нищо няма да има останало. Как го наричат - „непоклатим остров“? Е, ние ще го разклатим. Уверявам ви, всички ще отстъпят. Няма да използват стратегическо ядрено оръжие“.

В този момент се намесва другият водещ и настоящ депутат от „Единна Русия“ Евгений Попов. Той изтъква съществена подробност за британските отбранителни способности. „Искам да ви припомня, че Великобритания е ядрена държава и тя също има ядрено оръжие“.

Но Гурульов е „непоклатим“ - „Нека ви припомня, че те имат 245 ядрени глави, които веднага могат да бъдат унищожени. Много по-силни сме в това отношение“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай