Уилям и Кейт ще имат момиче

Уилям и Кейт ще имат момиче | StandartNews.com

Лондон. Британският принц Уилям и херцогинята на Кембридж Кейт ще си имат момиче. Второто дете в семейството ще бъде кръстено на принцеса Даяна, съобщава сп."OK", позовавайки анонимен източник от кралския двор.

Кейт е била на ултразвукова диагностика в двадесет и първата седмица от своята бременност. Тогава лекарите й съобщили радостната новина.

Първоначално херцогинята избрала имената Елизабет и Мери, но накрая с мъжа й преценили, че момиченцето ще носи името на покойната му баба- принцеса Даяна.

Кралица Елизабет Втора се зарадвала от решението за името на бебето. Тя е отбелязала, че принцеса Даяна е била добра майка и Уилям и Кейт са направили правилен избор.

Припомняме, че новината за второто дете в семейството на Уилям и Кейт дойде през септември 2014 г. Тогава говорителят на британския двор съобщи официално, че те чакат бебе, но медиите говореха за втората бременност доста преди това. Едно е ясно - малката принцеса трябва да се роди в началото на април.

Принц Уилям и херцогиня Катрин имат син - принц Джордж. Той се роди на 22 юли 2013 година и често придружава майка си и баща си по време на техните визити в чужбина. Наследникът бързо се превърна в модна икона. В началото на януари принцът бе поставен на 49-а позиция в класацията на престижното списание за мъжка мода GQ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай