Тръмп споделя свободно в нова платформа

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, както и редица привърженици на Републиканската партия, се присъединиха към новата социална платформа Campaign Nucleus

Тръмп споделя свободно в нова платформа | StandartNews.com

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, както и редица привърженици на Републиканската партия, се присъединиха към новата социална платформа Campaign Nucleus, където могат да комуникират безпроблемно със своите поддръжници, съобщи агенция "Фокус".

Съобщава се, че новата социална мрежа е създадена от бившия съветник на предизборната кампания на Тръмп Брад Парскeйл още през март 2016 г.

Съгласно информацията платформата на Парскейл Campaign Nucleus позволява на потребителите да изпращат имейли, текстови съобщения и медийни изявления и да изпращат кореспонденция с помощта на пощенската служба на САЩ. Освен това потребителите ще могат да се свързват с държавни служители и да участват в чатове.

Платформата позволява на бившия президент да „предава своите изявления на журналисти и привърженици“, тъй като по-рано Twitch, Twitter, Facebook, Youtube и Instagram блокираха акаунтите на Тръмп за различни периоди поради изявленията му за безредиците във Вашингтон на 6 януари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай