Смърт в кралското семейство. Бъкингам в шок

Отиде си Томас Кингстън, съпругът на лейди Габриела Кингстън

Смърт в кралското семейство. Бъкингам в шок | StandartNews.com

Поредният член на британското кралското семейство почина едва на 45-годишна възраст. Това съобщи Бъкингамският дворец.

Става въпрос за Томас Кингстън, съпругът на лейди Габриела Кингстън, според изявление, публикувано от кралското семейство, пише БЛИЦ.

Британският бизнесмен се ожени за дъщерята на принц Майкъл от Кент през 2019 г.Говорител на двореца каза: „С най-дълбока скръб съобщаваме за смъртта на Томас Кингстън, нашият любим съпруг, син и брат. Том беше изключителен човек, който озари живота на всички, които го познаваха.

Смъртта му беше голям шок за цялото семейство и ви молим да уважавате личния ни живот, докато скърбим за смъртта му. Членове на кралското семейство, включително крал Чарлз III и кралица Камила, отдадоха почит“.

Тяхното изявление гласи: „Кралят и кралицата са информирани за смъртта на Томас и се присъединяват към принц Майкъл от Кент и всички, които са го познавали, в скърбенето на много обичан член на семейството. Техни Величества изпращат най-искрените си мисли и молитви към Габриела и към цялото семейство Кингстън“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
vin
преди 2 месеца

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи