Шок и ужас в морето! Челен сблъсък на два бойни кораба

Двата миночистача са базирани в Близкия изток

Шок и ужас в морето! Челен сблъсък на два бойни кораба | StandartNews.com

Не е за вярване. Челен сблъсък на два бойни кораба на британските Кралски военноморски сили. Катастрофата стана в пристанище в Близкия изток и предизвика разследване, предаде ДПА, цитирана от БТА.

На кадри, публикувани в социалните мрежи, се вижда как "Чидингфолд" се забива на заден ход в "Бангор" край бреговете на Бахрейн.

Никой не е пострадал, но "са нанесени известни щети", съобщиха от Кралския флот.

Двата миночистача са базирани в Близкия изток, за да осигуряват безопасен търговски трафик през водите.

Контраадмирал Едуард Алгрен заяви: "Защо се е случило това, все още не е установено. Ние обучаваме нашите хора по най-високи стандарти и стриктно прилагаме стандартите за безопасност на машините, но за съжаление инциденти от подобно естество все още могат да се случат."

"Уверявам ви, че вече се провежда пълно и задълбочено разследване и всички промени в процедурата, които биха могли да предотвратят по-нататъшни инциденти, ще бъдат бързо приложени", каза още Алгрен.

"Междувременно Обединеното кралство ще продължи да играе ключова роля в осигуряването на безопасността на търговското корабоплаване в региона", гарантира той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Jobs
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи