Нова бомба от Хари! Какво каза за Даяна и Чарлз

Шокиращи разкрития в книгата му

Нова бомба от Хари! Какво каза за Даяна и Чарлз | StandartNews.com

Мемоарите на принц Хари продължават да нанасят тежки удари върху кралското семейство. "Суровата и непоколебима" автобиография на аристократа, както я определя чуждестранната преса, бе официално пусната в продажба на световния пазар преди два дни, след като по-рано серия от нейни отрязъци изтекоха в различни медии по земното кълбо.

Един конкретен момент от разказите на петия по ред член на кралското семейство в линията за наследяване на британския трон обаче направи по-голямо впечатление на читателите от останалите. Става въпрос за първата му обществена изява, състояла се в средата на ноември 1997 г., едва два месеца след като в началото на септември си взема последно сбогом със своята майка, издъхнала през последния ден на август.

Тогава той и баща му, чиято титла в онзи период все още е принц на Уелс, са посетили благотворителен концерт, организиран в Южна Африка, на който хедлайнери са били певиците от култовата женска група "Spice Girls".

"Не исках да разочаровам хората, но също така исках те да ме оставят на мира. Спомням си как стъпих на червения килим, слагайки насилствена усмивка на лицето си, докато всъщност копнеех да лежа в своето легло в двореца Сейнт Джеймс".

Хари обяснява, че в онзи момент е срещнал дамите от популярната банда, включително Пош Спайс (Виктория Бекъм), която се е приближила напред, за да стисне ръката му, както и Джинджър Спайс (Гери Халиуел), с която е почувствал връзка, най-вече заради цвета на косата ѝ, доближаващ се до този на неговата. След срещата той и Чарлз са заели местата си за шоуто.

"Онова, което последва, не бе за вярване. Изглеждаше невъзможно, но все пак се случваше в действителност", уточнява малкият син на Лейди Даяна. "Видях го със собствените си очи - татко си тактуваше весело с глава и потропваше с крак в ритъма на музиката, освен това си припяваше думите от песента, която звучеше: "Ако искаш бъдещето ми, забрави миналото ми. Ако искаш да се бъдеш с мен, по-добре действай бързо."

Вече съществува версия, според която Чалрз си е мислел за Камила, докато изрича въпросните думи.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай