Нов етап! Всички в Бъкингам говорят за срещата на крал Чарлз с принц Хари

Пълна промяна в отношенията баща и син

Нов етап! Всички в Бъкингам говорят за срещата на крал Чарлз с принц Хари | StandartNews.com

Целият свят е приковал очи в Бъкингамския дворец. Вечерта на 5 февруари дойде шокиращата новина, че крал Чарлз III има сериозен здравословен проблем. По време на скорошен преглед монархът е бил диагностициран с рак в ранен стадий. За щастие, той вече е започнал лечение и се чувства добре.Тъй като излишният стрес може само да му навреди, монархът се е вслушал в съветите на експертите и временно е изоставил служебните си задължения. С всички важни въпроси ще се занимават по-големият му син - принц Уилям, и съпругата му Камила.

Новината за болестта на Чарлз III беше шок не само за целия свят, но и за семейството му. След като научи за нея, по-малкият му син Хари спешно хвана самолета за Лондон, за да се види с него. Кратката им среща продължи около 40 минути, предаде БЛИЦ.

Според експерти обаче тя е била много обнадеждаваща.

Въпреки че срещата между баща и син беше кратка, двамата очевидно са успели да се споразумеят, че ще забравят за обидите и ще възстановят предишната си връзка. А на фона на страшната си диагноза кралят е решил да прости на по-малкия си син.

"Той отчаяно иска да се помири с Хари", казва кралският експерт Кейти Никол, цитирана от pagesix.com.

Херцогът на Съсекс също така възнамерявал напълно да забрави за миналите грешки, защото най-накрая е осъзнал, че баща му е обикновен смъртен. Ето защо, веднага след като е получил обаждането от краля, той си е купил билет до Лондон, за да бъде близо до него.

Посещението на Хари в Кларънс Хаус беше кратко и продължи около 40 минути. По думите на журналистката, срещата между баща и син е била изключително емоционална.

"Кралят изпита огромно облекчение от факта, че Хари дойде. Мисля, че е абсолютно фундаментално и важно разривът между тях да бъде заличен", отбелязва Никол.

Тя не се съмнява, че 75-годишният Чарлз е пренебрегнал разкритията в мемоарите на наследника си, които са нанесли сериозни щети на репутацията му.

Никол също твърди, че срещата на Хари с баща му показва "истинско размразяване в отношенията им".

"Знам, че за Чарлз вратата винаги е оставала отворена, независимо какво пише Хари. Източник, много близък до краля, ми каза, че независимо какво казва или прави Хари, той обича сина си. Освен това Чарлз иска да "оправи отношенията си със снаха си и внуците"", добавя експертката.

В светлината на последните събития кралят веднага се е заел с разрешаването на проблемите в семейството, а Хари е осъзнал, че враждата трябва да приключи.

"Мисля, че когато някой има толкова сериозни здравословни проблеми, това те принуждава да преосмислиш ситуацията. И мисля, че затова Хари се качи на първия полет", казва още Кейти Никол.

Разкривайки новите подробности, кралският експерт не крие факта, че Уилям все още не е готов да прости на брат си, заради което не му е позволил да отседне в резиденцията си в двореца Кенсингтън. Точно тази причина принцът беше принуден да пренощува в хотел.

След срещата си с краля,  по-малкият син на принцеса Даяна се отправи към летището, а монархът и съпругата му Камила Паркър Боулс заминаха за Сандрингам. Фотографите успяха да заснемат двойката на път към хеликоптерната площадка. Лицата им бяха изпълнени с радост и дори помахаха на минувачите.

Изглежда, че срещата с Хари наистина е дала нови сили на Чарлз III.

Според кралския биограф Кристофър Андерсен пътуването на Хари до Острова е определящ момент за монархията. Авторът на "Кралят" се надява, че двамата братя ще загърбят различията си в името на баща си.

"Понякога е необходима криза като тази, за да обедини семействата и в този смисъл кралското семейство не се различава от всяко друго. Мисля, че това е момента, в който може да се постигне реален напредък в преодоляването на пропастта между Хари и останалата част от кралското семейство. Ще трябва да изчакаме и да видим дали ще се възползват от тази възможност или просто няма да отстъпят", каза Кристофър.

Кралският експерт Иън Търнър пък заявява, че кралят на Великобритания е останал трогнат от посещението на Хари и го е посъветвал да се помири с по-големия си брат.

"Може ли това да е началото на помирението? Сега можем да говорим за това само на теория, но Чарлз иска Хари обратно. Той му каза да изгради мостове с Уилям", цитира Fox News думите на Търнър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи
Д@СкопимБезродникаСулюПаситто
преди 2 месеца

Новината и и най-вече "шока за целия свят" са доста преувеличени.Напротив, за стотици милиони хора на планетата , новината стана повод за празнуване ,а когато има повод за празнуване, ще рече, че има някаква радост. Рептилът- камиларин трябва час по - скоро трябва да застане пред портите Адови, за среща със Сатаната,иначе не би могло да има справедливост заради убийството на майката на децата му и на стотиците милиони ,загубили живота си, близките си, домовете си, родината си,в името на този високо-бюджетен Маскарад ,наричан "английска корона".

Откажи
Ема
преди 2 месеца

Браво! Освен на англичаните никой не се интересува от тяхната корона.

Откажи