Германски политик изправи страната на нокти! Изказването

По отношение на войната в Украйна

Германски политик изправи страната на нокти! Изказването | StandartNews.com

Емоционално изказване на германски политик създаде напрежение в страната.

Бившият лидер на германската "Левица“ Сара Вагенкнехт разкритикува оръжейните доставки на Берлин за различни страни. В реч, изнесена в Пасау, тя препоръча на федералното германско правителство да съсредоточи политиката си не върху ескалацията на конфликтите, а върху мирната перспектива, съобщават местните медии, пише Фокус.

"Вместо да изпращаме оръжия, можем да сформираме батальон от политици, които със сигурност искат война. И ние ще изнесем този почетен батальон по целия свят, давайки му възможност да участва във всички войни“, предложи Вагенкнехт.

По думите й обсъждането на нови доставки на оръжие за Украйна са "лудост“. 

"Който иска да прехвърли войната в Русия с помощта на германски оръжия, прехвърля войната в Германия, а ние трябва да се противопоставим на това престъпление. Спрете да изпращате германски оръжия, спрете да провеждате външна политика, фокусирана върху ескалацията на конфликта, а не върху мира“, добави германският политик.

Що се отнася до войната в Украйна: аз съм убедена, че тя можеше да приключи отдавна“, отбеляза политикът, припомняйки за преговорите в Истанбул през 2022 година. Според нея "в Украйна умират за НАТО“ и "това не трябва да продължава“.

В същото време Вагенкнехт разкритикува Русия за началото на военните действия в Украйна през февруари 2022 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи