Британски таблоид ужаси! Какво видя в Путин

Реакцията на Кремъл дойде веднага

Британски таблоид ужаси! Какво видя в Путин | StandartNews.com

Конспирациите около здравето на руския президент Владимир Путин отново набират сила.

Двучасовото интервю на бившия водещ на "Фокс нюз" Тъкър Карлсън с Владимир Путин породи нови спекулации за здравословното състояние на руския лидер, пише британското издание "Mirror".

71-годишният Путин беше забелязан да контролира треперещия си крак с ръка, опитвайки се да го успокои. Същевременно имаше пристъпи на кашлица и прегракване на гърлото.

Преди това отново бяха изразени опасения относно физическото състояние на руския президент, например когато той направи странни гримаси по време на срещата си с президента на Беларус Лукашенко на 28 януари. Някои се усъмниха в доброто му състояние и предположиха, че изглежда объркан, твърди британското издание.

Въпреки постоянните слухове за здравословното състояние на Путин от западните медии, включително твърдения за сърдечен арест при падане или рак, който налага използването на двойници, Кремъл постоянно отхвърля тези твърдения.


Дмитрий Песков, говорител на Кремъл, повтори, че Путин е в добро здраве, като определи подобни слухове като "фалшиви новини" и заяви, че те само забавляват Кремъл.

Песков заяви: "Всичко с него е наред, това е абсолютно поредният фалшив слух. Тези (истории) спадат към категорията на фалшивите новини, обсъждани със завидна упоритост от редица медии. Това не предизвиква нищо друго освен усмивка (в Кремъл)".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
asek
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи