Бивша на Али продава интимно видео с него

Барбара Менса и Мохамед Али навремето

Бивша на Али продава интимно видео с него  | StandartNews.com

Славата и гениалността на великия Мохамед Али не попречиха на бивше гадже да изкара пари посмъртно от него. Барбара Менса, която от край време тръби, че дъщеря й Киурсти е от връзката й с легендарния боксьор, иска 100 000 долара за интимни видеа с Али, нейно притежание.

"Имам записи със сцени, на които Мохамед прави секс с различни момичета. Те имат голяма стойност. Никой не ги е виждал. Ще се опитам да взема максимума от тях", казва Барбара пред "Сънди Пийпъл".

70-годишната Менса твърди, че сцените са от т. нар. гъмбо партита, които се организирали след боевете му. Тогава Али изпускал парата с надарени девойки. Според Барбара видеото включва няколко момчета и около 12 момичета. "Всичките са красавици. Мохамед не можеше да подмине хубава девойка. Това, че е женен, не го притесняваше", казва още Менса, която дълги години беше гадже на боксьора. Тя твърди още, че подготвя книга за Али, за която десетки издателства наддавали крупни суми.

Щерката й Киурсти е вече на 35 години. Майката преди време обяви, че има тест за бащинство от 1988 година, който доказва, че таткото е Али, но въпреки това той не е записан в свидетелството за раждане на момичето. Според нея съпругата на Мохамед - Лони, била виновна той да спре да вижда извънбрачната си дъщеря.

"Още една хиена, която иска да изкара пари от великия Али. Но винаги става така - посредствените ограбват гениите", пишат феновете на боксьора в мрежата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай