Защо Благо иска да спасява Вардар

Футболът е за феновете. Без тях не е интересно, заяви Джизъса

Защо Благо иска да спасява Вардар | StandartNews.com

Бившият национал футболен национал Благой Георгиев призна в сутрешния блок на Нова телевизия, че той и негови партньори искат да спасят северномакедонския Вардар Скопие от фалит. Както е известно преди дни медиите в страната публикуваха информация, че халфът представлява консорциум от изсточноевропейски фирми, които са готови да инвестират сериозни суми в клуба. Джизъса не разкри повече подробности, тъй като преговорите все още са в доста напреднала фаза, но обясни, че интересът е сериозен понеже Вардар е като "Левски" или ЦСКА за Северна Македония.

"Доста от приятелите ми в Северна Македония ми разказаха за Вардар и традициите на тима. Той е нещо, като "Левски" и ЦСКА. Има много фенове, сериозни традиции. Това е един от най-популярните отбори в Северна Македония. Този тим има големи амбиции. Не искам да говоря за нещо, което още не е станало. Искаме да помогнем - аз и мои партньори. Приятели от Северна Македония също искат да помагат. Надявам се да стане", каза той.

Георгиев също така коментира и завръщането на футбола у нас след близо 3-месечна пауза.

"Футболът е за феновете. Без публика на стадиона не е интересно. Поздравления за всички, които мислят за спорта, че пуснаха фенове на трибуните. Със сигурност ще има доста контузии след паузата. Те няма как да се избегнат. Има много малко време за подготовка, а си седял 3 месеца у дома. Цял свят живее с футбола, но това е ситуацията и трябва да се приспособим", заяви доскорощния футболист.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай