Юрген Клоп с уникални думи за Пеле! Каза къде е сега

Треньорът на Ливърпул ускопои и играч на Лестър

Юрген Клоп с уникални думи за Пеле! Каза къде  е сега | StandartNews.com

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че съчувства на защитника на Лестър Ваут Фаес, който си отбеляза два автогола при победата на „мърсисайдци“ с 2:1 в петък вечер в среща от Висшата лига, пише агенция „Ройтерс“.

„За първи път ми се случва играч да си отбележи два автогола и наистина му съчувствам. При първият имаше малшанс, а при втория нямаше как да реагира. Разбира се, че му съчувствам. Но момчето ще го преодолее. Брендън Роджърс ще му помогне и всичко ще бъде наред“, коментира Клоп след мача.

„Обикновено той взима правилните решения, но днес нямаше никакъв късмет“, каза мениджърът на Лестър по повод изявите на Фаес.

„Каквото и да ми казва някой в бъдещето, Пеле беше най-добрият. Няма да го забравя.Показа, че дори да си най-известният човек на света, пак можеш да си напълно нормална личност. Това харесвах най-много и го взех за пример. Тъй като съм християнин, ще кажа, че нищо не е приключила. Той ще играе футбол на прекрасен стадион с фантастичните футболисти от миналото“, продължи Юрген Клоп.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай