Ужас. Обезобразиха с киселина играч от френския елит

32-годишна жена прави това за трети път

Ужас. Обезобразиха с киселина играч от френския елит | StandartNews.com

Нападателят на Лориен Йоан Виса е претърпял спешна операция, след като жена е заляла лицето му с киселина. 24-годишният национал на ДР Конго е бил откаран в болница в тежко състояние и се е наложило да бъде опериран заради сериозни изгаряния на очите.

Заподозряната за престъплението е 32-годишна жена, която се появила в къщата на Виса с молба той да даде автограф на детето и. По-късно същата вечер тя проникнала в дома му и случката се е разиграла тогава, а след това жената е избягала от местопрестъплението.

Тя е заподозряна и в други престъпления, включително отвличане на бебе. Излзиването на киселина в лицето е рецидив за нея, защото го е правила и с други двама души.

Йоан Виса играе за елитния френски Лориен от 2018 година насам. Нападателят има 35 гола в 117 мача за клуба, а в кариерата си е преминал още през Шатору, Анже, Лавал и Аячо.

Операцията е преминала успешно, съобщава френското издание "Екип", но все още няма яснота относно това какви ще бъдат последиците за Виса, който вече е стабилизиран.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай