ЦСКА чака заем от човека с пурите

Мишел Платини и сватбари дадоха кураж на "червените"

ЦСКА чака заем от човека с пурите | StandartNews.com

София. ЦСКА може да закърпи положението до Нова година със заем от чужбина, научи "Стандарт". Става въпрос за пари на бъдещия клубен бос Лорънс Дейвис. Въпреки многобройните съмнения към човека с пурите, последните проучвания в интернет го изкарват сериозен бизнесмен.

Покрай различните си начинания англичанинът е изпълнителен директор на един от най-големите атракциони в Европа. В намиращия се на източното крайбрежие "Остров на фантазиите" са инвестирани 650 000 милиона английски лири. Една от компаниите на Лорънс е собственик на парка, в който има огромен пазар, ресторанти, барове, влакчета и какви ли не детски забавления. Вероятно Дейвис ще отпусне 1 млн. паунда на ЦСКА, а ще си ги прибере обратно като процент от очакваната продажба на акции. Лорънс още не е вписан като шеф на НС на клуба, въпреки че новото ръководство вече фигурира в Търговския регистър. Това ще стане през септември.

В същото време още един бивш ас на ЦСКА се завърна в тима. Става въпрос за Мишел Платини от "Лудогорец". Бразилецът се появи в лагера на тима преди снощния двубой с "Локомотив" (Пловдив). Не става въпрос за трансфер, просто Платини се лекува в "Царско село" от контузията, която получи в Братислава. Кураж на странния "червен" състав преди старта на тържеството дадоха и сватбари, празнуващи в ресторанта на "Царско село". Доста от тях се оказаха горещи почитатели на ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай