Петък,

Тайсън: Хареса ми боя, продължавам

От: Пламен Вълков -
157
Тайсън: Хареса ми боя, продължавам
A
A
A

Бившият световен шампион в профибокс Майк Тайсън показа отлично настроение след демонстративния двубой с Рой Джоунс-младши.

"Ще приема равенството. Мисля, че спечелих, но съм доволен и на равенство, защото феновете харесаха показаното, така че и аз съм щастлив. Рой, ти продължи да се биеш. Знам си, че те нацелих с някои добри удари, а ти ги пое и продължи. Уважавам това", заяви той.
Аз тренирах за 3-минутни рундове. Понякога тези две минути ми се струваха като три. Но просто се радвам, че преминах през това първо изпитание. Дали ще се бия отново? Абсолютно. И Рой ще е в бойната карта също", добави Майк.

"Щастлив съм, защото изкарах 8 рунда. Всички знаят, че мога да нокаутирам, но не всички знаеха дали мога да изкарам 8 или 10 рунда, така че съм много доволен. Нокаутите нищо не означаваш, важното е да може да изкараш до края на битката. Когато той ме удари, отидох към план "Б" и отвърнах на удара", добави Тайсън.

"Рой, трябва да го направим пак. Защо всички се притесняваха за неговото здраве?! Аз не съм се боксирал от 15 години, а той само от 2! Защо никой не се притесни за моя з*дник? Аз се притеснявах, не съм правил това 15-16 години. Не съм никакъв гигант, аз съм начинаещ в момента. Рой ме удари с добро ляво кроше и да, заболя ме", каза още той.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com