"Стяуа" разви фобия от Моци

"Стяуа" разви фобия от Моци | StandartNews.com

В "Стяуа" развиха фобия от Козмин Моци. Румънският бранител на "Лудогорец" вкара първия гол при победата с 3:0 в контрола на ст. "Регнум Кария" в Турция. Моци се разписа с глава след корнер в 14-ата минута. Козмин се превърна в черната котка за "Стяуа" преди година и половина. Тогава той опази две дузпи и прати "Лудогорец" в групите на Шампионската за сметка на гранда от северната ни съседка. А Жуниор Кишада реализира втория гол на "орлите" след хубав фалцов удар пет минути преди почивката. Накрая Цветелин Чунчуков оформи крайното 3:0. Мачът в турския курорт Белек изгледа и треньорът на "Левски" Стойчо Стоев. Той бе в компания на помощника си - Явор Вълчинов. Както и повечето контроли на родните отбори в Турция, така и тази бе изгледана от националния селекционер Ивайло Петев.

Както можеше да се очаква, мачът не бе съвсем в приятелски ритъм. Двата отбора се хванаха за гушите 17-ата минута след като Чиприан Марика хвана за врата капитанът на "орлите" Светльо Дяков. За радост страстите бързо бяха охладени.

Следващата проверка за тима на Георги Дерменджиев е на 3 февруари, сряда от 17,00 часа българско време срещу чешкия "Збройовка" (Бърно).

Преди мача вратарят на "Лудогорец" Владо Стоянов обяви, че все още смята, че тимът ще стане убедителен шампион на България. "Всичко се дължи на връщането на господин Дерменджиев. Смятам, че правим добра подготовка. Работим си по плана. Засега ни се получава. Не мисля за това, че сме 5 точки пред "Левски". Освен това всеки ден се появяват противоречиви информации по темата", заяви Стоянов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай