Страшен скандал гърми с Джокович. Забъркаха го с Путин

Сърбинът отдавна е доказано един от най-мразените спортисти в социалните мрежи

Страшен скандал гърми с Джокович. Забъркаха го с Путин | StandartNews.com

Страшен скандал гърми с Ноле Джокович. Въпреки че сърбинът загуби финала на "Уимбълдън", отново е в центъра на огромен хейт.

Испанският политик и учен Пабло Еченике предизвика международен скандал с публикация по повод историческия тенис финал преди дни, спечелен от сънародника му Карлос Алкарас срещу Новак Джокович.

Сърбинът отдавна е доказано един от най-мразените спортисти в социалните мрежи, но последната атака срещу него накара много хора да изригнат, определяйки я като най-яростната в историята, пише БЛИЦ.

"Алкарас е абсолютно впечатляващ и най-добрият от всички! Джокович пък има крайнодесни убеждения, путинист е, подкрепя сръбския геноцид, антиваксър е и обича теориите на конспирацията. Това прави чудото на Алкарас още по-прекрасно", пише Еченике в Twitter.

Фенове на Джокович веднага контрираха политика с думите, че Джокович никога не показвал политическите си убеждения, нито е подкрепял нито Путин (за разлика от баща си", нито какъвто и да е геноцид. Те припомнят, че Джокович е отказал да се ваксинира срещу COVID-19, но не отрича други ваксини.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай