Решават за ЦСКА утре

Решават за ЦСКА утре | StandartNews.com

Ганчев тества феновете с мач срещу "Омония"

Бъдещето на ЦСКА ще стане ясно утре. Тогава ще се съберат членовете на Изпълкома на БФС, научи "Стандарт". На сбирката ще се бистрят опциите "червените" да запазят мястото си в "А" група. Най-възможният вариант за това е Васил Божков да изкупи дяловете на "Литекс" и да смени седалището на клуба в София. "Стандарт" научи, че с подобна опция не са съгласни някои членове на Изпълкома. Важно обаче ще бъде мнението на мнозинството, което може да променя всякакви досегашни разпоредби на централата. Междувременно премиерът Бойко Борисов обяви, че не е разговарял по проблема с Васил Божков, въпреки че бяха по едно и също време в Баку.

"Просто аз си имах отделна програма. Не остана време дори да се видя с българските спортисти, защото беше много наситена", заяви министър-председателят в интервю за "Пик".

Днес собственикът на "Литекс" Гриша Ганчев пък ще тества по любопитен начин феновете на "армейците". Ловчанлии ще бият доста път от Тетевен само и само да играят контрола в София. На игрището в "Царско село" те ще се изправят срещу "Омония". Ганчев очаква на приятелския двубой да присъстват ултраси на ЦСКА. Те започнаха да се надъхват от вчера за мача в интернет.

Съсобствениците на настоящето дружество на ЦСКА - Милко Георгиев и Ивайло Манджуков, всячески ще опитат да осуетят плановете на Васил Божков и Гриша Ганчев. Те очакват всеки момент "червените" да бъдат обявени в несъстоятелност от съда. По този начин клубът ще бъде изпратен автоматично в аматьорския футбол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай