ПСЖ вдига двойно заплатата на Мбапе

Французинът ще взима по 700 000 паунда на седмица

ПСЖ вдига двойно заплатата на Мбапе | StandartNews.com

Шефовете на Пари Сен Жермен ще се опита да задържат Килиан Мбапе, който все повече дава индикации, че иска да смени обстановката. По информация на вестник "Екип", 21-годишният футболист от клуба ще направят на звездата си предложение за увеличение на заплатата, на което не може да откаже.
Според неназован източник, предложението към Мбапе ще бъде в размер на 700 хиляди паунда на седмица, каквато е заплатата и на Неймар в момента. Ако Килиан Мбапе приеме предложението, то заплатата му реално ще скочи двойно в сравнение със сегашната.
Настоящият договор на младият френски атакуващ халф е до юни 2022 година. На сметката му през този незавършил сезон има 30 гола и 17 асистенции в 33 мача във всички турнири. Мбапе е роден в Париж, но избира да започне кариерата си в школата на Монако. От 2018 година се връща край Айфеловата кула, но в последните 6 месеца постоянно изтъква причини, които не го правят щастлив и иска да смени отбора. ПСЖ вероятно ще има пари за този ход с Мбапе, защото Неймар почти сигурно ще напусне и така ще освободи финансов ресурс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай