Осем мача в Шампионската лига днес

Байерн гостува на Локомотив (М)

Осем мача в Шампионската лига днес | StandartNews.com

Осем мача предвижда тази вечер програмата във втория кръг от груповата на Шампионската лига по футбол. Шампионът Байерн (Мюнхен) в първия кръг даде заявка, че отново ще е основен претендент за трофея с успеха с 4:0 над Атлетико Мадрид в първия кръг в първа група. Сега баварците гостуват на Локомотив (Москва) в опит да запишат нови три точки в актива си. В същото време "Дюшекчиите" нямат право на нова грешка в домакинството си на Залцбург.

Във втора група Реал (Мадрид) допусна изненадваща загуба с 2:3 у дома от Шахтьор (Донецк) и сега ще трябва да се съвзема от шока в гостуването си на Борусия (Мьонхенгладбах). В другия мач от групата украинският гранд е домакин на Интер.

Гвоздеят на вечерта изглежда сблъсъкът между Марсилия и Манчестър Сити на "Велодром". Другата среща в трета група пък е между Порто и Олимпиакос.

В четвърта група националът ни Божидар Краев може да получи страхотната възможност да стъпи на митичния "Анфийлд", тъй като неговият Мидтиланд гостува на Ливърпул. Другият сблъсък противопоставя Аталанта и Аякс в двубой, който може да се окаже доста атрактивен.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, II кръг:

От 19:55 часа:
Локомотив (Москва) - Байерн (Мюнхен)
Шахтьор (Донецк) - Интер

От 22:00 часа:
Алетико Мадрид - РБ Залцбург
Борусия (Мьонхенгладбах) - Реал (Мадрид)
Порто - Олимпиакос
Марсилия - Манчестър Сити
Ливърпул - Мидтиланд
Аталанта – Аякс

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай