Национал сменя отбора в Италия

Национал сменя отбора в Италия | StandartNews.com

Фенове канят Андрей Гълъбинов в "Авелино" с уиски

Българският национал Андрей Гълъбинов е пред завръщане в "Авелино", информира "irpinianews". Нападателят, който в момента рита за "Ливорно" отказа да поднови договора си, който изтича на 30 юни догодина. Офертата на "Авелино" вече е пратена, като се чака единствено отварянето на трансферния прозорец на 1 януари. С трансфера се занимава изпълнителният директор на "Авелино" Енцо Де Вито. "Гълъбинов е много качествен нападател. Той се представя много добре през този сезон и със сигурност ще ни бъде от полза през пролетта", обяви Де Вито.

Гълъбинов игра в "Авелино" през миналия сезон като преотстъпен от "тъмно-черните". Тогава Андрей вкара 15 гола в 39 мача за "зелено-белите".

По форумите феновете на "Авелино" също искат българският национал да се завърне. "Гълъбинов ще пасне идеално на отбора. С него ставаме много по-качествени в атака. Дано се стигне до сделка. Ако трябва, ще му купим и бутилка уиски, за да се съгласи", пише привърженик на "Авленио".

В същото време Андрей Гълъбинов вкара гол за "Ливорно" при домакинската загуба с 1:2 от "Пескара" в 21-я кръг на италианската Серия "Б". Българинът откри резултата в 36-ата минута. За съжаление, Манейро вкара два гола за гостите. В класирането "Ливорно" ще посрещне Новата година на 6-о място с 31 точки. С една позиция по-нагоре с 32 е бъдещият отбор на Гълъбинов - "Авелино".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай