Моуриньо намекна за Рууни, иска Торес

Моуриньо намекна за Рууни, иска Торес  | StandartNews.com

Лондон. Новият мениджър на "Челси" Жозе Моуриньо заяви, че иска Фернандо Торес да остане в отбора и добави, че е голям почитател на Уейн Рууни.

Португалският спец бе представен официално пред медиите вчера, като обеща, че няма да има чистка в тима през лятото.

Торес бе свързван с трансфер преди началото на новата кампания, заради противоречивото си представяне със синия екип. "Фернандо е много щастлив тук и иска да работи здраво. Най-хубавото за нас е, ако той остане. Искаме да му помогнем, за да може той да покаже най-доброто от себе си", каза Моуриньо.

В същото време, Щастливия, както сам се определи португалецът, коментира и ситуацията около Уейн Рууни. Английският нападател пожела да се махне от "Манчестър Юнайтед", а засега той е свързван с евентуално преминаване в "Арсенал".

"Едно нещо научих през годините - то е да не обсъждам футболисти на други клубове. Никакъв шанс", каза Моуриньо, след което обаче продължи: "Рууни се намира в страхотна възраст. Той е млад, с голям опит. Всичко зависи от него, какво иска и какво го прави щастлив. Той е като мен, няма нужда от някоя и друга лира към заплата. Един трофей повече няма да направи разликата за него. Нека да е щастлив. Къде ще е щастлив? Там където има мотивация. Харесвам го като човек. Пожелавам му успех."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай