Митов се сбогува с „Герена”

Митов се сбогува с „Герена”  | StandartNews.com

София. Бившият треньор на „Левски" Николай Митов се сбогува с „Герена". Около сто запалянковци се изсипаха на стадион „Георги Аспарухов" и приклещиха Митов на идване от летището. Той пристигна там с такси и със златния скункс, който му бе връчен от предаването „Господари на ефира". „Къде са играчите, къде са тия мишки?", ревяха запалянковците в лицето му.

Въпреки нареждането на Наско Сираков отборът не се появи на стадиона. Той бе взет още на пистата от клубния автобус и изкаран от един от северните входове на аерогарата.

„Аз съм виновен, аз сбърках", казваше Митов със сълзи на очи пред феновете. „ Е . . . майката на мене, но важното клуба да е здрав и "Левски" да побеждава", допълни той.

На „Герена" имаше две патрулки, които не позволиха да се стигне до ексцесии, както и няколко полицаи с мотори.

Накрая Митов застана пред журналистите. „Аз съм виновен, когато се случи нещо винаги грешките са в треньора. Аз знам къде бяха моите, но ще си ги запазя за себе си. Пак повтарям, за мен това е лична трагедия да паднем от най-слабия отбор. Не мога да си обясня първите 15 минути. И днес обаче мачът да се играе, пак ще пусна този състав. Да, трябваше да вземем централен защитник, но пък такъв отбор трябва да го биеш и без защита", отсече екстреньорът на сините, след което си взе довиждане със служителите на клуба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай