Министър Кралев ще посети "Арда Арена"

Ръководството на тима от Кърджали с покана до премиера Борисов и финансовия министър Горанов

Министър Кралев ще посети "Арда Арена" | StandartNews.com

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще посети стадион "АРЕНА АРДА" в Кърджали в петък (23-ти август), разкриха днес от ръководството на тима от Кърджали. Според последната информация в 10,30 часа Кралев ще се срещне с шефовете на ПФК Арда, както и с отговорните лица, изготвили проекта за допълнително модернизиране на стадиона. След разговор с премиера Бойко Борисов в София в началото на месец август, ръководството на клуба пое ангажимент да бъдат представени подробно плановете за подобряване на спортното съоръжение, за да няма спекулации относно отпускането на финансови средства.
Срещата в Кърджали е цел да се намери справедливо решение за финансиране на клуба, каквото получават всички останали тимове от Първа професионална лига, като разходите по реновирането ще бъдат оптимизирани максимално.
Покани за срещата в Кърджали имат още министър-председателят Бойко Борисов и министърът на финансите Владислав Горанов. По-късно през деня е и мача Арда - Черно море.
Спортно-техническата новина от клуба е, че от днес ПФК Арда се разделя с футболиста Венцислав Бенгюзов. Двете страни разтрогнаха по взаимно съгласие. Ръководството на клуба изказва благодарност към Бенгюзов за приноса му в борбата за влизане в Първа лига и му пожелава успех в неговата бъдеща кариера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай