Милионер от НБА плаща $800 издръжка

Малик Бийски изгони жената и детето си заради бившата на Скоти Пипън

Милионер от НБА плаща $800 издръжка | StandartNews.com

Баскетболистът на Минесота Тимбъруулвс Малик Бийсли направи истинска бъркотия в живота си. Бийсли наскоро изгони жена си и непълнолетния си син на улицата, защото има любовна връзка с 46-годишната бивша съпруга на легендата на НБА Скоти Пипън – Ларса.

Нещастната Монтана трябваше да намери друго жилище, където да се настани със своя син. За щастие семейството ѝ се притече на помощ, след като Малик се държи изключително арогантно с нея.

Той подписа договор за 60 милиона долара през миналото лято, но вярвате или не плаща само 800 долара издръжка за своя син.

„Г-н Бийсли първо забрави да информира жена си, че вече не планира да живее с нея. Вместо това той изхвърли Монтана и сина им на улицата и сега те живеят при приятел“, се казва в изявление на адвоката на Монтана Яо.

„Г-н Бийзли плаща само 800 долара издръжка, за да се грижи за детето си, въпреки че печели 15 милиона долара годишно. Монтана беше успешен модел преди да се откаже от работа, за да създаде семейство с него. Тя е принудена да живее при приятел, докато успее да възстанови кариерата си“, се казва още в изявлението на адвоката ѝ.

Делото вероятно ще приключи в съда и Бийзли може да се откаже от няколко милиона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай