"Локо" (Пд) без агитка на "Герена"

"Локо" (Пд) без агитка на "Герена" | StandartNews.com

Бойкотът на феновете на "Локо" (Пд) срещу благодетеля Коко Динев ще остави без подкрепа тима срещу "Левски" в четвъртък.

"Организирано пътуване до "Герена" няма да има. Ако някой реши на своя глава да застане в сектора за гости, си е негова работа". Това заяви пред "Стандарт" един от лидерите на фракцията "The Usual Suspects". Треньорът на "Локо" Сашо Станков може да направи някои размествания в състава си. Жозеф Мендес има шансове за титуляр, след като в последно време се представя отлично. Мартин Камбуров пък ще търси 20-ото си попадение в "А" група този сезон, където досега е едноличен водач.

На "Герена" лапат торти

Торти подсладиха живота на "сините" преди мача с "Локо" (Пд). Близнаците Радослав и Борислав Цонев изненадаха с лакомствата съотборниците си преди тренировката във вторник. На "Герена" не очакваха, че двамата ще се отчетат толкова богато за рождения си ден.

Треньорът Елин Топузаков пък продължи да експериментира различни варианти със състава. Те се налагат заради проблеми с наказани играчи, а освен това Топчо е загубил доверие в няколко души.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай