"Локо" без Васев, моли БФС за лиценз

"Локо" без Васев, моли БФС за лиценз | StandartNews.com

Разбрахме се с НАП, хвали се Георги Марков

"Локо" (Сф) се събра днес за първа тренировка преди новия сезон. Липсваше обаче треньорът Димитър Васев. Оказа се, че той е постъпил в болница, където му предстои операция от херния. Неговият пръв помощник Диян Петков също е получил правото да не се яви на първото занимание. То беше водено от Христо Коилов и Владимир Манолков.

Неяснотата около бъдещето на столичните "железничари" бе основна тема сред играчите на тима. От футболистите се явиха всички българи без Емил Гъргоров и Орлин Старокин спрямо състава от миналото първенство. Ламжед Шехуди и Марко Ранджелович бяха единствените чужденци, останалите са получили право да се завърнат по-късно. Отборът предвижда два лагера - първият, от които започва на 17 юни във Велинград.

Оптимист за "Локо" (Сф) обаче е изпълнителният директор Георги Марков. "Ние вярваме, че ще играем в "А" група. Ще подадем документи до Изпълкома с молба да ни бъде разрешено, като представим план за разсрочване на задълженията към НАП. След като сме се събрали за тренировка и предвиждаме лагери значи сме оптимисти за бъдещето. Иначе всички футболисти са информирани, че ще им подновим договорите при същите условия, каквито бяха досега", обяви Гошо Марков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай