"Левски" уреди новата трибуна

"Левски" уреди новата трибуна | StandartNews.com

На "Герена" имаха нов повод за радост. "Левски" успя да уреди новата трибуна с Акт 16. И така тя официално ще може да приеме фенове за дербито с "Лудогорец" в събота. Ръководството пък зарадва привържениците, които си купиха билети за първите редове, като смени оградата пред тях с по-ниска. В успоредно с нова на "Герена" продължиха да работят и вътре в сектора, за да може почти всичко да бъде готово за мача. Синът на Гунди Андрей Аспарухов пък направи почти невъзможното, за да може да се върне в България, за да среже лентата преди мача с "орлите".

Нов вид има и арката пред официалния вход на базата на "сините", както и алеята към централната трибуна. А към 17,30 часа от "Левски" се похвалиха, че вече са продали около 13 000 билета за битката с "Лудогорец". "Сините" се надяват, че феновете, които не успяха да се сдобият сс пропуски за "А" и "Б", все пак ще дойдат да подкрепят любимците си и от "В". В първите два сектора пък ще има хореография, с която привържениците се надяват да вземат акъла на играчите от Разград.

"Сините" пък отиграха тактиката за сблъсъка с "орлите" на закритото си занимание. Днес в 17,00 часа треньорът Стойчо Стоев ще даде брифинг преди срещата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай