"Левски" стяга ударно сектор "А"

"Левски" стяга ударно сектор "А" | StandartNews.com

"Левски" направи нова важна крачка към отварянето на сектор "А". Днес "сините" бутнаха оградата пред долните редове, която не позволяваше топката да отиде в строящата се трибуна. Лично един от собствениците Иво Тонев дойде, за да наблюдава събитието. "Няма търпение да видя трибуната в този вид", обяви той.

Както е известно на "Герена" работят ударно и имат намерение да вкарат трибуната в ход за дербито с "Лудогорец". "Сините" подмениха и чимовете пред вратарските полета, които се бяха износили от двама мача с "Монтана" и "Пирин", за да може да хванат за срещата с "Берое". След това Тонев изгледа заедно с Георги Иванов как върви подготовката на тима за дербито със "Славия". На "Герена" искат да си тръгнат с трите точки на всяка цена, след като президентът на съперника Венци Стефанов се спира да се заяжда с тях.

В същото време един от членовете на УС на "сините" заяви, че през лятото столичани ще привличат доста по-скромен брой играчи от тази зима. "Сега взехме много, защото и доста си тръгнаха. Не можем обаче, а и не нормално все път да търсим по 10 души. Смятам, че сега това няма да се наложи", коментира Гошо Гинчев. Бившият защитник обяви също, че ръководството стои твърдо зад Стойчо Стоев. "Всичко, което се говори по негов адрес, са спекулации", каза той пред БНТ.

"Сините" подсладиха здраво за дербито

Играчите на "Левски" си устроиха истински маратон с торти преди дербито със "Славия". Стартът бе даден в понеделник. Тогава черпиха трима футболисти - Роман Прохазка за рожден ден, а Френсис Нар и Венци Христов се отчетоха за първите си попадения на стадион "Георги Аспарухов". Днес заедно със съотборниците си трябваше да се радва и Джереми де Ноойер. Холандецът обаче не бе много весел, защото отново не тренира с останалите. За разлика от него това стори на пълни обороти десният бек Александър Александров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай