"Левски" привиква майката на Вутов

"Сините" пробват да спрат бягството на младия футболист с пари

"Левски" привиква майката на Вутов | StandartNews.com

София. "Левски" прави отчаяни опити да задържи талант номер 1 Антонио Вутов. Любимецът на феновете тръгна по пътя на Николай Михайлов, Иван Бандаловски и Ивелин Попов. Той стяга куфарите си за "Удинезе". Италианците са му направили предложение, което не се отказва и в понеделник той трябва да пътува за Апенините. За капак ще излезе без пари. Новият му клуб ще плати скромна неустойка във ФИФА, каквато се полага за юноша без договор. Част от нея ще отиде и за "Локо" (Мз). Антонио навърши 17 години през юли, а за да го върже, "Левски" трябва да чака следващото лято.
"Сините" ще пробват да спрат бягството утре. Те привикаха на "Герена" майката на Антонио - Ваня, която движи нещата на сина си.

От "Левски" са готови да й броят сериозна сума на ръка, за да промени решението на семейството. Бащата ще чака развитие на ракия в село Оселна (Врачанска област). Родителите бяха сложили подписи пред предварително споразумение със "сините", но италианците промениха решението им. "Фриулианите" преследват Вутов от година.

"Ще се съобразим с мнението на Антонио. То е най-важно, но най-вероятно няма да остане. Мотивът не е финансов. Няма база за сравнение, това е Италия", обяви Ваня Вутова за "Гонг". Според източници на "Стандарт" Вутови още преди седмица се е хвалили из Мездра с трансфера. "Тръгвам за Италия", обявил Антонио пред приятелите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай