"Левски" подсилва защитата с румънец

"Левски" подсилва защитата с румънец | StandartNews.com

"Сините" почнаха да се потят на лагера в Свиленград

Румънският централен защитник Сърджан Лукин ще е новото попълнение на "Левски". Преди време бранителят игра за "Ботев", когато треньор там бе Станимир Стоилов. Лукин, който за последно рита в "Стяуа" и "Поли Тимишоара" трябва да подпише в понеделник. Той е четвъртото ново попълнение на "Герена". Както е известно, Франсис Нар вече подписа. Също така договори с "Левски" се очаква да сключат националът Александър Александров и Мехди Бурабия.

Днес пък "сините" заминаха с 22 души за първия си лагер в Свиленград. Веднага след пристигането си тимът на Стойчо Стоев проведе и занимание, продължило час и половина. Тренировката започна със серия от кондиционни упражнения, по време на които новият наставник в тима Роко Перота изискваше от играчите максимални усилия в упражненията. Първа тренировка с тима направи новото попълнение Франсис Нар. Ганаецът взе дейно участие във всички етапи на заниманието. С отделна програма се подготвяше лекуващият травма Борислав Цонев. В понеделник играчите на Стойчо Стоев ще тренират два пъти. Иначе тимът ще остане в Свиленград до 16-и януари.

"Искаме да се стиковаме като състав, тъй като ще има и нови състезатели, и да изглеждаме добре през пролетта", заяви Стойчо Стоев. "Труден е процесът по селекцията, още повече през зимата, но постепенно се справяме. Надявам се до лагера в Турция да сме, ако не не на 100% готови, то поне на 90%", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай