"Левски" без две нови точки

"Левски" без две нови точки | StandartNews.com

София. „Днес направихме огромна крачка назад, в сравнение с напредъка, който записахме с последните няколко мача. Тази кратка и ясна оценка за представянето на „сините" в дербито с Локомотив даде треньорът Славиша Йоканович. Вицешампионите отново се върнаха на ходенето по мъките на собствения си стадион и записаха безлично 0:0 с Локомотив.

„Левски" така и не успя да намери път към вратата пазена от Галев. Това се случи единствено в продължението на мача, но попадението на Димов бе отменено заради нарушение срещу Бранеков. Публиката на „сините" отново започва да изпуска нервите си и гневно подвикваше: „Какво тренирате?" към любимците си. „Вината за начинът, по който играем, е моя. Ако съм успял и ако не съм успял да наложа вижданията си ", каза още треньорът на „сините" Славиша Йоканович. Неговият колега пък Стефан Генов изпадна в полемика с журналистите. „Доста интересен мач", заяви треньорът на Локомотив, с което предизвика доста смут и въпроса какво точно му бе интересното на този мач. „За мен срещата бе интересна, а вие сте черногледи", отвърна пловдивчанинът и обяви, че този път няма да коментира събитието.

„При всички положения ни трябва свежа кръв", отсече спортният директор Наско Сираков след издънката. „Никога не съм изпадал в заблуда за нашето състояние. Питайте играчите, ако те са си повярвали. Не мога да се примиря да играем бездушно и на ходом. Не знам рецепта за мача с ЦСКА. Ако самите играчи не оценят тази среща, ние няма какво да направим. Но и аз като всички не се побирам в кожата си като гледам „Левски" да играе по такъв начин", допълни Сираков.
„Стоя твърдо зад треньора Славиша Йоканович. Ако другите шефове на клуба мислят по различен начин, трябва да ги питате тях", каза още Сираков.

„Който първи вкара гол- щеше да победи", отсече спортният директор на Локомив Георги Марков. „Притеснен съм за „Левски" и най-вече за играта им. Бил съм в този отбор и знам за какво се е борил той- винаги да бъде пръв", каза Марков и на практика отписа сините за предстоящото вечно дерби с ЦСКА. Бившият национал на свой ред похвали Локомотив. „В последните мачове играем добре, малко ни трябва да си повярваме, за да почнем да печелим срещи като днешната", завърши Марков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай