Легенда на Юнайтед избесня! Явно е гледал друг мач

Вироглавият Рой Кийн отново напомни за себе си

Легенда на Юнайтед избесня! Явно е гледал друг мач | StandartNews.com

Дори и брадясал като Карл Маркс, легендарният капитан на Манчестър Юнайтед и настоящ анализатор на Sky Sports Рой Кийн напомни за лудия си ирландски нрав.

Като се подразни на думи на настоящия капитан на Ливърпул Върджил Ван Дайк, в които прозираше истината за мача.

Двата най-големи клуба в Англия изненадващо завършиха наравно 0:0 на "Анфийлд", въпреки че мърсисайдци бяха в много по-добра форма и играха в ролята на твърд фаворит. Те доминираха срещата, но не успяха да пречупят защитния блок на съперника.

Сред най-ядосаните в състава на Ливърпул беше именно нидерландския капитан.

"По начина, по който играхме, притежанието на топката, което имахме, личеше, че сме единственият отбор, който иска да спечели, но за съжаление това не се случи", каза Ван Дайк в интервюто след мача.

Думите му до голяма степен вбесиха темпераментния Рой Кийн, като той започна тирада в студиото.

"Много арогантност от устата на Ван Дайк и неуважение към Юнайтед, казвайки че само един отбор е дошъл да играе. Това е арогантност. Трябва да му се припомни, че Ливъпрул има една титла в последните 30 години. Играли сме срещу тях много пъти, когато не са били във форма. Има различни начини да спечелиш футболен мач. Арогантността идва, когато си разочарован от равенство, но най-важно е какво пише на таблото", каза Кийн.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп, подобно на Ван Дайк, също беше изнервен от крайния резултат.

Според германеца доминацията на неговите играчи в този мач е била дори по-голяма от тази при победата със 7:0 през миналия сезон, но той за разлика от нидерландеца поздрави съперника за отвоюваната точка.

Мениджърът на "червените дяволи" Ерик Тен Хаг пък каза, че е много горд от представянето на своите играчи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай