Краят на една ера. Клоп се изповяда след бомбата, каза защо напуска

Обичам абсолютно всичко в този клуб, изтъкна той

Краят на една ера. Клоп се изповяда след бомбата, каза защо напуска | StandartNews.com

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп проговори за решението си да напусне мърсисайдци.

"Ще напусна клуба в края на сезона. Разбирам, че това е шок за много хора в този момент, когато го чуете за първи път, но очевидно мога да го обясня – или поне да се опитам да го обясня", започна Клопо

"Обичам абсолютно всичко в този клуб, обичам всичко в града, обичам всичко в нашите привърженици, обичам отбора, обичам персонала. обичам всичко Но това, че все още вземам това решение, ви показва, че съм убеден, че трябва да взема това решение. Става дума за изчерпване на енергията. Сега нямам проблем, явно вече го знаех отдавна, че ще трябва да го обявя в един момент, но сега съм напълно добре."

"Знам, че не мога да върша работата отново и отново, и отново, и отново. След годините, които прекарахме заедно и след цялото време, което прекарахме заедно, и след всички неща, през които преминахме заедно, уважението е голямо, любовта е голяма и най-малкото, което дължа, е истината – и това е истината . Това е."

"Аз съм здрав, доколкото мога на моята възраст. Казах на клуба още през ноември. Трябва да обясня, че може би работата, която върша, хората виждат отвън, аз съм на тъчлинията и в тренировки и подобни неща, но по-голямата част от всички неща се случват около такива неща. Това означава, че сезонът започва и вече планирате почти следващия сезон."

"Когато седяхме заедно и говорехме за потенциални подписвания, следващия летен лагер и можем ли да отидем където и да било, се появи мисълта „Вече не съм сигурен, че съм тук“ и самият аз бях изненадан от това. Очевидно започвам да мисля за това. Не започна тогава, но разбира се, миналият сезон беше един вид супер труден сезон и имаше моменти, когато в други клубове вероятно решението щеше да бъде: „Хайде, благодаря ви много за всичко, но вероятно ние трябва да се раздели тук или да приключи тук.“ Това очевидно не се случи тук."

"За мен беше супер, супер, супер важно, че мога да помогна да върна този отбор в релси. Само за това си мислех. Когато разбрах доста рано, че това се е случило, това е наистина добър отбор с огромен потенциал и супер възрастова група, супер герои и всичко това, тогава можех да започна да мисля за себе си отново и това беше резултатът. Не е това, което искам да направя, а просто това, което смятам, че е 100 процента правилно. Това е."

"В един идеален свят не бих казал нищо на никого до края на сезона, да спечеля всичко и след това да кажа сбогом. Това не е възможно. В света, в който живеем, не е възможно да пазим такива неща в тайна; може би е изненада, че успяхме да го запазим в тайна досега. Има толкова много неща, които са повлияни от него, особено лични ситуации."

"Хората от моя персонал трябва да знаят от рано – и особено клубът трябва да знае от рано и трябва да планира. Не можете да планирате нищо и не можете наистина да започнете. Можете да направите много неща, като го знаете, но не го правите публично достояние, но решаващите неща, много неща, не можете да направите. Това означава, че клубът има нужда от време. През годините ролята ми беше доста доминираща. Не беше умишлено, но се случи."

"Имаше много моменти, в които ми се искаше да не се налага да правя това отново [напускане на клуба] – за трети път трябва да правя нещо подобно и наистина не искам това. Но в крайна сметка трябва, защото едно нещо, в което съм наистина убеден е, че ако трябва да вземете такова решение, по-добре е да го направите малко по-рано, отколкото малко твърде късно. Твърде късно щеше да е най-лошото нещо, което можеше да се случи ако, не знам, през следващия сезон през септември осъзнах, „О, Боже мой, това е – не мога да го правя повече“ и тогава сме по средата сезон и всичко."

"Този клуб, всичко, което изградихме през последните години, е прекрасна платформа, прекрасна основа за бъдещето и единственото нещо, което може да ви смущава сега е, че не можете да вземете правилните решения, защото времето ви изтича и това беше много важно за мен: наистина да информирам всички възможно най-рано по някакъв начин."

През този сезон Ливърпул все още води битка на четири фронта. "Червените" се класираха за финала за Купата на Лигата, в който ще играят с Челси. Във Висшата лига са лидер във временното класиране. Освен това тимът е на осминафинал в Шампионската лига, както и в четвъртия кръг на турнира за Купата на Англия.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
blushloren
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/biox

Откажи