Изхвърлят Бундестима от хотел заради бомба

Изхвърлят Бундестима от хотел заради бомба | StandartNews.com

Инцидент разбърка програмата на германските национали преди приятелския мач с Франция. Рано сутринта, още преди закуска, Йоахим Льов и неговите играчи бяха принудително изкарани от своя хотел "Молитор" в Париж заради сигнал за поставена бомба. Заедно с тях бяха евакуирани всички посетители.

"Бе огромен шок", разказа мениджърът на Бундестима Оливер Бирхоф, който не пожела да търси зла умисъл от страна на домакините във връзка с контролата. "След консултация с френските органи за сигурност решихме да излезем от хотела. Но такива неща могат да се случат във всяка държава по света", допълни бившият ас на "Милан".

Селекционерът Йоахим Льов вдигна ръце и призна, че програмата му за деня е тотално провалена. В хотела не бяха открити опасни предмети, но ръководителят на германската делегация бе принуден да нахрани отбора на друго място и по-късно да го върне, за да си приберат багажа и екипировката. Междувременно, за да убият времето, германците се поразтъпкаха из центъра и посетиха комплекса "Ролан Гарос", където загряха за мача с малко тенис и си направиха снимки за спомен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай