Исторически резил за Байерн Мюнхен

Кой елиминира баварците

Исторически резил за Байерн Мюнхен | StandartNews.com

Третодивизионният Саарбрюкен елиминира Байерн Мюнхен в турнира за Купата на Германия. Баварците претърпяха обрат и поражение с 1:2 в мач от 1/16-финалите на надпреварата. Томас Мюлер откри резултата в 16-ата минута. Патрик Зонтхаймер обаче възстанови паритета края на първото полувреме. В шестата минута от добавеното време на срещата Марсел Гаус реализира гол, за който ще говори целия свят, пише "Актуално".

До последно провеждането на двубоя бе под въпрос заради обилното количество дъжд и тежкото състояние на терена на "Лудвигспаркщадион". На старта момчетата на Томас Тухел, който беше направил няколко промени в състава си, натиснаха. Мюлер изведе отбора си напред с мощен шут от дистанция. 

Малко по-късно Матайс де Лихт получи контузия и беше заменен от Конрад Лаймер. В добавеното време на първата част Заарбрюкен се възползва от грешка в защитата на Байерн, за да изравни. След почивката Лирой Сане и Серж Гнабри бяха пропуснаха от изгодни позиции. Стражът Шрайбер няколко пъти демонстрира блестящ рефлекс. В заключителните мигове  Найфи намери Марсел Гаус в наказателното поле, а защитникът със силен шут не остави шансове на Нойер за 2:1.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай