Германия налага цензура на Льов

Германия налага  цензура на Льов | StandartNews.com

Германският футболен съюз се засегна на УЕФА за кадрите, в които селекционерът Йоахим Льов е показан в нелицеприятни ситуации, съобщава "Хамбургер моргенпост". Футболните функционери в Берлин са обидени от огромната популярност, които придобиха нехигиеничните му реакции от треньорската скамейка, определени евфемистично от германски медии като "играта с ръката". По телевизията се видя как той си бърка в гащите - и отпред, и отзад, след което си мирише пръстите. Аргументът на германците е, че УЕФА принципно има право да цензурира и да реже кадри, но тези с Льов са били подминати и пуснати в обращение. В идентична ситуация УЕФА изряза кадри от радостта на хърватите след гола срещу Турция, тъй като в тях е влязъл и фен на "шахматистите". В случая с Льов те бяха излъчени не от германски, а от италиански тв канал. Засегнат, ГФС си позволи да поиска цензура - според него тези кадри не трябва да се показват от тв компаниите, с които УЕФА си сътрудничи по време на европейското първенство.

Другият проблем е, че в Германия мнозинството от хора и медии не желаят да обсъждат срамните сцени публично, независимо че това не се отнася за социалните мрежи. "Щерн" дори предположи, че това е направено нарочно - с цел да се всее смут и срам в Бундестима. ZDF, която ще излъчи мача с Полша, реши да спаси положението. Медията постави допълнителни камери за мача с Полша днес. Така ще пусне други кадри в момента, когато по официалното трасе вървят срамотиите на Йоги.

Украинците разпускат с вино и цигари

С алкохол, цигари и кока-кола разпуснали украинските национали след загубата от Германия с 0:2, разкри фоторепортер на "Билд". Той помолил да бъде допуснат до съблекалнята на отбора на ст. "Пиер Мороа" в Лил и получил разрешение без проблеми. След което се натъкнал на ужасяващата гледка от купона на играчите. Според останките от него те са се наливали с червено вино - евтино, както специално уточнява очевидецът, бира в кутийки и кола, а по пода журналистът изброил 41 фаса. Малка част от боклуците били сложени в чувалче за отпадъци, а останалите се търкаляли навсякъде и заради тях съблекалнята изглеждала като катакомба, уточнява изданието.

Впоследствие фоторепортерът посетил и съблекалнята на Бундестима, в която обстановката била на другия полюс - чиста и без следи от празнуване по случай победата, само в ъгъла бил акуратно поставен пакет с лед.

Английски национал пие стимуланти

Джейми Варди отново напомни за тъмното си минало, в което е обичал да разпуска с пийване и купони. Нападателят на Англия, който остана резерва в първия мач с Русия, беше засечен да се освежава с никотин и кокаин. В часовете преди втория двубой с Уелс той беше щракнат в лагера в Шантийи с енергийна напитка в едната ръка и с тютюн за дъвчене в другата, което предизвика неприятни асоциации сред феновете и притеснения сред треньорското ръководство. Причината е, че в енергийните напитки има съставки, които могат да се открият и в забранения списък на стимуланти на УАДА. Бившият шеф на антидопинговата служба на Великобритания Мишел Верокен призна, че продуктите, които Варди използва, са рискови.

Бейл тренира ножичен удар

преди британското дерби с Англия, установи фоторепортер, участвал в заниманията на уелските национали. Звездата на отбора демонстрира изключително техника, посрещайки топката от ъглов удар, след който я засече с пълна сила със страничен ножичен удар във въздуха и я прати в далечния ъгъл.

Швайни все пак ще се ожени

за Ана Иванович. Звездната двойка, която отложи сватбата си преди Евро 2016 заради ангажимента на Бастиан към Бундестима, осведоми поканените, че тържеството ще е на 12 юли, два дни след финала и след тенис турнира "Уимбълдън".

Жените на Левандовски и Боруц

използваха времето, в което съпрузите им тренират с отбора на Полша, за да се освежат на свой ред във фитнес залата. Пътуването не е причина да прекъсваме заниманията си, обясниха Анна Левандовска и Сара Боруц. Жалко, че двете не могат да излязат на терена - те са толкова добре физически, че с тяхното участие Германия не би имала шансове на терена, пошегува се "Пилка ножна".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай