Джошуа ще нокаутира Кобрата, твърди Еди Хърн

Има опция двубоят с Пулев да се състои след този с Фюри, прогнозира промоутъра на световния шампион

Джошуа ще нокаутира Кобрата, твърди Еди Хърн | StandartNews.com

Промоутърът на световния шампион в тежка категория в профи бокса Антъни Джошуа – Еди Хърн, изрази увереност, че неговият клиент ще нокаутира Кубрат Пулев с лекота в предстоящия сблъсък между двамата през юни, съобщава gong.bg. Датата и мястото на двубоя все още не са уточнени, но се очаква Кобрата да получи втори шанс да стане световен шампион на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон. Според Хърн българският боксьор няма да е пречка за Джошуа по пътя му към мечтания мач с Тайсън Фюри, който да определи абсолютния световен шампион.

“Всички искат този мач и не го крият. Има някои пречки относно правата за излъчване, които трябва да преодолеем, но нищо сериозно. Обещавам ви, че този мач ще се състои. Ако трябва да се бием с Пулев, ще го победим, и ако Фюри трябва да се бие с Уайлдър отново, той отново ще го победи. Тези неща ще се случат. Фюри ще бие Уайлдър и Джошуа ще нокаутира Пулев с лекота. въпреки че Боб Аръм твърди друго”, коментира Хърн.

“Феновете ще получат мач между Джошуа и Фюри. Ще направим всичко възможно, за да го реализираме. Преди имахме проблеми в преговорите с екипа на Уайлдър, сега имаме два щаба, които наистина искат такъв мач. Когато друг път ще имаме шанс да видим двама световни шампиони от Великобритания да се изправят един срещу друг за определяне на абсолютен световен шампион. Не се е случвало никога преди и няма да се случи никога отново. Ще сме идиоти, ако не организираме този мач”, допълни Хърн.

Промоутърът на Джошуа каза, че има опция двубоят с Пулев да бъде отложен и да се състои след евентуален мач между Джошуа и Фюри. “Ако можем да реализираме първо мач с Фюри, това е предпочитанието на всички. Пулев и Фюри са менажирани от една и съща агенция, Топ Ранк. Възможно е да накараме Пулев да изчака, за да направим мача за абсолютен световен шампион, но трябва да изчакаме Уайлдър, защото той има право на реванш”, обясни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай