Домусчиев: Томов отказа да вземе тв правата

Домусчиев: Томов отказа да вземе тв правата | StandartNews.com

Няма да продаваме, искаме титлата, каза босът

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев разкри, че е отправил любопитна оферта към боса на ЦСКА - Александър Томов.

"Не виждам какъв конфликт на интереси има с телевизионните права и това, че моя фирма ги държи. Даже на последното събиране на клубовете предложих на Томов, ако иска, да даде един лев повече от моята оферта и да ги взима. Чух от клубовете обаче, че за тях най-добрата гаранция съм аз и моето име", заяви пред btv Кирил Домусчиев.

След това бизнесменът говори и за селекцията на "орлите".

"Нямаме намерение и да продаваме. Целта пред отбора е да се пребори за шампионската титла", отсече той. Домусиев опроверга и жълти писания, че е посрещнал Нова година в компанията на Боби Михайлов на Малдивите.

"Пишат се глупости как съм бил с него на островите. За сведение ще ви кажа, че Михайлов е бил в Дубай, проверих го. Аз се държа нормално към всички, стига те да не ме нападат", внесе яснота босът на шампионите. Вчера разградчани стартираха втория си подготвителен лагер в Испания. На иберийска земя "Лудогорец" ще изиграе пет контролни срещи.

Първата от тях е в неделя срещу "Унион" (Берлин). Следват мачове с "Риека", "Спартак" (Москва), "Днепър"и "Динамо" (Киев). Тимът се прибира в България на 8 февруари.

Ще реша за националите в Испания

обяви треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев. Той отрече да е преценил кои ще пусне за контролата с Румъния и кои няма. Специалистът разясни и бъдещето на вратаря Владо Стоянов: "На този етап играем с футболистите, с които разполагаме, те играха и в Шампионската лига, доказаха, че са качество, така че до лятото така продължаваме с тях. В това число при нас остава и Владо Стоянов".

Изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев пък внесе яснота около Роман Безяк. "Има различни варианти за бъдещето на словенеца. Но това, което е най-важно от всичко е, че момчето е много лоялно към клуба, а комуникацията между нас е изключително тясна, защото Роман си дава сметка, че "Лудогорец" е клубът, който му даде име. Аз лично вярвам, че Безяк ще преподпише с нас", каза клубният шеф.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай