Домусчиев: Стадион е повече от титла

Домусчиев: Стадион е повече от титла | StandartNews.com

"Изграждането на целия стадион би ни зарадвало повече от една шампионска титла - това е нещо, което ще остане", каза собственикът на клуба Кирил Домусчиев пред "Диема", след като премиерът, двама министри, кмет и шеф на БФС прерязаха лентата на трибуната "Моци".

"За нас е важно да продължим и да построим целия стадион и да се представим добре в турнирите. Притеснява ме единствено това дали ще ни стигнат силите и емоциите" допълни той. По думите и другите клубове могат да се възползват от публично-частното партньорство и да ремонтират воите стадиони. "Но трябва да има добри мениджъри - хора, които знаят как да правят бизнес", каза председателят на КРИБ.

Домусчиев изрази своето щастие, че лично министър-председателят Бойко Борисов е дошъл от София, за да ги поздрави за 70-годишнината. Той посочи, че преди пет години, когато взе клуба, не е мечтаел, че днес ще празнуват така. "Някой път мечтите се сбъдват много по-бързо, отколкото очакваме", каза още той.

Започна мачът на "Лудогорец" с Локо (СФ). Преди него една от най-популярните певици - Десислава, изпълни за пръв път новия химн на клуба. Текстът е на Мариета Ангелова, а аранжимента е на популярния композитор Георги Андреев.

След срещата пък ще има концерт, на който ще пеят сръбската певица Цеца Величкович и българската й колежка Джена. Специално изпълнение ще направи и малката Крисия. При победа Разград празнува четвърта поредна титла още тази вечер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай