Дерменджиев: Премиите ще мотивират ЦСКА

Дерменджиев: Премиите ще мотивират ЦСКА | StandartNews.com

Треньорът на "червените" е "бял лист", счита селекционерът на "Лудогорец"

"Мачът на "Лудогорец" с ЦСКА не е решаващ нито за нас, нито за тях, но трите точки при победа са еднакво важни за двата отбора". Това обяви треньорът на "зелените" Георги Дерменджиев дни преди мача на шампионите с армейския тим, който ще се играе в неделя в Разград.

Дерменджиев не счита, че сътресенията в ЦСКА от последните дни имат значение за представянето на столичните футболисти. "Играта на терена няма нищо общо с това, което се говори. Играчите на ЦСКА ще имат високи цели, защото знаят какви премии ще получат при победа и затова ще дадат най-доброто, което имат", предупреди Дерменджиев.

Треньорът на "Лудогорец" призна, че не познава работата на новоназначения селекционер на армейците, но е съгласен с мнението на футболния специалист Стефан Грозданов, който окачестви Галин Иванов като "бял лист".

Дерменджиев не допуска Безяк, Ешпиньо и Абало, чиито договори са пред приключване, да се щадят на терена. "Те имат договор с "Лудогорец" и в момента са наши футболисти. Аз решавам дали ще влязат в игра, но ако бъдат включени в състава, очаквам да играят на 100% от възможностите си. Тримата футболисти са дали много на отбора, но и клубът е направил много за тях", смята Дерменджиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай