Берое не взе победа във Варна

Берое не взе победа във Варна | StandartNews.com

Варна. Двубоят между Черно море и Берое завърши при резултат 1:1 в мача от 18-ия кръг на „А" група. Той бе на стадион "Тича" в морската столица.

Елио Мартинс вкара гол за Берое в 72-ата минута, а Иван Коконов изравни резултата в 82-ата.

В 63-ата минута Окоро от състава на домакините получи червен картон.

Черно море заема 7-о място в класирането с 27 точки, а Берое е с една позиция назад с 26.

Статистиката показва, че вече 12 години отборът от Стара Загора няма победа във Варна.

„Мисля, че се представихме доста добре. Знаехме, че тук се играе мъжки, и отговорихме със същото. Малко не ни достигна на края за трите точки, но момчетата дадоха всичко от себе си", каза старши треньорът на Берое Петър Хубчев след края на двубоя и уточни, че няма да коментира съдийството.

„Имаме достатъчно време, двамата са свободни агенти, така че ще преценим спокойно", допълни треньорът за новите играчи, които дойдоха на проби в Берое - латвийският национал Данийлс Турковс и Самир Аясс.

От своя страна треньорът на Берое Георги Иванов- Гонзо каза: „И двата отбора бяха нервни, теренът не позволяваше да се играе по-добър футбол," призна Гонзо. „Може би не показахме агресията от предните мачове. Но при положение, че останахме с 10 човека, добре че изравнихме, битката за седмицата продължава. Червеният картон на Окоро е напълно заслужен. Мачът бе равностоен, Берое знаеше за какво е дошъл."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай