Берое и "Локо" (Сф) си разделиха по точка след грозна и скучна игра

Берое и "Локо" (Сф) си разделиха по точка след грозна и скучна игра | StandartNews.com

"Берое" и "Локомотив" си разделиха по една точка след нулево равенство и доволно грозна и скучна игра на стадиона под Аязмото в последния си мач от първия дял на шампионата в неделя.

„Домакините ни предложиха този футбол, с изритани топки напред, знаето към кого /б.а. Мапуку/, рикошети и ако може да стане някой случаен гол", опита се да обясни антифутбола на двата отбора селекционерът на столичните железничари Димитър Васев.

Според него няма да е справедливо неговият отбор да остане извън тройката при положение, че 7-8 кръга е бил трети. Той изрази задоволство от класирането на "Локомотив" в първата шестица и спечеленото трето място и при добри резултати в плейофите може да погледнат и по-напред.

Наставникът на "Берое" отказа да коментира оценката на своя колега за показания антифутбол. Той призна, че треньорският щаб е бил наясно, че мача ще спечели този, който се възползва от грешките на противника.

„За съжаление, ние имахме първи този шанс, имам предвид положението на Мапуку, но го пропиляхме", добави Хубси. Според него се получи един двубой „с много тактика и един прибран противник", който разчитал на контраатаки, както се очаквало.

Хубчев и ръководството още не са разговаряли с футболистите за новата цел на отбора, след като бе изпълнена първата – класиране сред първите 6.

Както стана ясно, в първия плейофен кръг "Берое" отново ще гостува на ЦСКА на стадион „Българска армия". "Червените" загубиха изненадващо преди седмица и сега ще търсят на всяка цена реванш, посрещнаха със свито сърце този предоопределен жребий феновете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай