Ревнивец закла майка и дете (ОБЗОР)

Ревнивец закла майка и дете (ОБЗОР) | StandartNews.com

Кърджали. Жестока трагедия разтърси Джебел. Млада жена и нейната 7-годишна дъщеря бяха намерени мъртви в дома им в събота преди обед. Полицаите работят по версия за убийство. 24-годишната Джейлан и първокласничката Джейда живеели на квартира в апартамента. От 3-4 дни съседите не били виждали майката и детето затова се усъмнили, че нещо се случва. Подозрението им се усилило, след като усетили неприятна миризма, която се носела от жилището. Затова сигнализирали в полицията. Телата на майката и детето били открити в локва кръв, a по тях имало порезни рани. Униформените подозират, че става дума за клане след жестока борба с убиеца, но подробностите ще станат ясни едва след аутопсията на телата в понеделник. Вероятно става въпрос за убийство от ревност, разкриха пред "Стандарт" източници от МВР.

Cмъртта на майката и дъщерята от Джебел е настъпила вследствие на множество удари с хладно оръжие, според криминалисти, предаде БНР.

Джейлян е от кирковското село Фитоново. Била разведена, но през последните месеци имала връзка с друг мъж. Омъжила се едва 18-годишна. Бившият й съпруг Орхан е от Джебел. Завършила основно училище в село Старово, община Кирково, обясни кметът Юсеин Мехмед. Той уточни, че в селото живеят нейни близки, баба й и дядо й, но родителите й близо 15 години работели в Германия. "Имат адресна регистрация тук, но като се върнат, остават в Джебел", каза още кметът. Детето е в първи клас, но не учи с връстниците си, защото семейството му живее в Германия. Криминалисти предполагат, че телата са били в жилището поне седмица преди да бъдат открити.

Убитата вечеряла с приятеля си в понеделник

24-годишната Джейлян е вечеряла с приятеля си в понеделник. Това твърдели хора от Джебел, които са забелязали двойката, съобщи 24rodopi.com. След това никой в града не е виждал младата майка и дъщеря й. Полицията издирва двама млади мъже, за които се знае, че са поддържали връзка с младата жена. Разпитан вече бил и бившият съпруг на убитата. В жилището, където са открити мъртви 24-годишната Джейлян и 7-годишната й дъщеря Джейда, често е имало купони. Съседите сметнали, че наемателката и дъщеря й отсъстват от града, защото не се чувал шум в последните дни. Убийството е извършено в понеделник през нощта или във вторник през деня, когато в блока нямало много хора. Не е изключено убиецът да е вече зад граница.

Според местните Джейлян винаги имала много ухажори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай