Грейва с хиляди светлини коледната елха в Благоевград

В 18.30 часа днес кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, заедно с децата на Благоевград, Дядо Коледа и Снежанка ще запалят символично хилядите светлини на елхата на площад „Георги Измирлиев“.

Грейва с хиляди светлини коледната елха в Благоевград | StandartNews.com

В 18.30 часа днес кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, заедно с децата на Благоевград, Дядо Коледа и Снежанка ще запалят символично хилядите светлини на елхата на площад „Георги Измирлиев“. По традиция, церемонията по запалването на светлините ще започне с шествие, което ще тръгне 15 минути по-рано от Съдебната палата. То ще стигне до площад „Георги Измирлиев“, където на специално построена сцена, жители и гости ще посрещнат водещата Мария Силвестър, която ще се погрижи за доброто настроение на благоевградчани.  До пристигането на самия Дядо Коледа децата на Благоевград ще радват присъстващите с познати и любими изпълнения. 
Много изненади и празнични предизвикателства очакват публиката, а организаторите от община Благоевград обещават и тази година да бъде магично. Със символичното запалване на светлините на града, се поставя началото и на Коледния фестивал, който тази година е под мотото „Следвай звездата, озари пътя!“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай