Джаз на двора ще звучи в Къщата на архитекта

"Джаз на двора" - така се нарича музикалния форум, който ще се проведе днес и утре в в емблематичната Къща на архитекта в Стара Загора

Джаз на двора ще звучи в Къщата на архитекта | StandartNews.com


  "Джаз на двора" - така се нарича  музикалния  форум, който  ще се проведе днес и утре в  в емблематичната Къща на архитекта  в Стара Загора. Построена в началото на миналия вик от известния старозагорски архитект Христо Димов, днес това ахритектурно бижу е територия на младите творци. Стопанисва се от старозагорското Сдружение за съвременно изкуство и култура "Различният поглед“, което е и инициатор  и организатор на джаз-вечерите, с подкрепата на община Стара Загора и Националния фонд „Култура“. 
  Шестото издание на "Джаз на двора" е посветено Международния ден на балета /27 април/ и Международния ден на джаз-музиката /30 април/.
  В първия концерт тази вечер любителите на джаза ще чуят BOSSA NOVA TRIO - Павел Терзийски – вокал,  Михаил Йосифов – китара и Александър Даниел – ударни.  Утре вечер ще се представи формацията  JOHNNY MERCER SONGBOOK - Даниел Николов – вокал и Валентин Данев – китара. 
Входът  и за двата концерта е свободен.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай