Четвъртък,

Части от София остават без вода в сряда

От: Администратор -
A
A
A

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщиха от водоснабдителното дружество.

На 29 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни крановe на ул. „Търново", с. Иваняне гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Родопи", ул. „Св. Св. Кирил и Методий", ул. „Вардар"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Еделвайс" ъгъла с ул. „Тимок".
На 29 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Малка Брезовица" вилна зона „Симеоново – Драгалевци" IIIчаст, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Витошки езера" от ул. „Панорама" до ул. „Бяла бреза"
ул. „Малка Брезовица"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бяла бреза" ъгъла с ул. „Витошки езера".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 29 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дякон Стоил" , с. Казичене кв. „Видните" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
кв. „Видните"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Аликов бостан" ъгъла с ул. „Горни топила".
На 29 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение кв. „Бояна" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Белите брези" от ул. „Поп Евстати Витошки" до пл. „Сборище"
ул. „Поп Евстати Витошки" от ул. „Каменно здание" до ул. „Севастократор Калоян"
ул. "Ралевица" от ул. „Каменно здание" до ул. „Елите"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поп Евстати Витошки" ъгъла с ул. „Белите брези".
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Тагове:

Препоръчани новини

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички